Home Special „Învață să devii antreprenor! Dezvoltă-ți propria afacere cu fonduri europene” – seminar de informare la Oarja

„Învață să devii antreprenor! Dezvoltă-ți propria afacere cu fonduri europene” – seminar de informare la Oarja

de Dan Badea
20 vizualizări

În sala de protocol a primăriei – Oarja, judeţul Argeş, pusă la dispoziţie prin amabilitatea primarului comunei, dl. Constantin Bîlea, va avea loc în data de 28.10.2011, ora 10.00, seminarul de informare din cadrul proiectului Antreprenoriat non-agricol rural, şansă a dezvoltării sustenabile a zonelor rurale, Rural Activ”, proiect implementat de S.C. Romactiv Business Consulting S.R.L.” în parteneriat cu CCMP Europroject, PTIR și  Smart. Proiectul este cofinanțat prin Pro­gramul Operațional Sectorial Dezvol­tarea Resurselor Umane (POSDRU).

Seminarul de informare face parte dintr-o serie de 12 reuniuni regionale care vor avea loc în cadrul proiectului Antreprenoriat non-agricol rural, șansă a dezvoltării sustenabile a zonelor rurale, Rural Activ” în 3 comune alese din fiecare județ coordonat de coordonatorul regional pe regiunea S-V Oltenia și anume: Olt, Dolj, Vâlcea și Argeș, în cadrul căruia vor participa persoane cu potențial antreprenorial care vor să își dezvolte afaceri în domenii non-agricole. În cadrul seminarului,  actualii și viitorii întreprinzători vor avea ocazia să se întâlnească şi să discute cu reprezentanți ai băncilor şi ai organismelor cu rol în accesarea fondurilor nerambursabile, dar şi cu experţi în elaborarea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă.

Vor fi vizați mici întreprinzători și manageri implicați în domenii non-agricole care vor fi sprijiniți să-și dezvolte afacerile pe care le gestionează prin consilierea în accesarea de finanțări.

Noile investiții ce vor fi demarate ca urmare a implementării proiectului vor contribui la creșterea ofertei de locuri de muncă în zone în care singura sursă de întreținere pentru gospodării este agricultura de subzistenţă.

De asemenea, noilor întreprinzători li se vor prezenta 10 planuri de afaceri dintre care pot alege, precum și un ghid complet de înființare a unei firme. Printre ideile de afaceri propuse se numără ateliere de tâmplărie, fabrici de materiale, fabrici de încălțăminte, lucrări de construcții fabrici de peleti,  unități de prelu­crare a pietrei, ateliere de croitorie, servicii de frizerie/coafor.

Pentru mai multe informații, ne puteți găsi la sediul CCMP Europroject, str. Mihai Eminescu, nr. 35, Slatina; sau accesând site-ul nostru http://www.ruralactiv.ro; telefon 0249.410.994.

Cătălina Dan

Coordonator Regional, Regiunea S-V Oltenia

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00