La nivel național, ieri, de 1 Decembrie, au avut loc sute de evenimente care au avut menirea de a sărbători 101 ani de la unirea Transilvaniei cu Regatul României.

Ca în fiecare an, Noua Dreaptă a sărbătorit românește, organizând la Târgu-Mureș un marș al unității naționale la care au participat câteva sute de persoane. De-a lungul ultimilor ani, Noua Dreaptă a organizat astfel de mitinguri în zone în care iredentismul maghiar pare scăpat de sub control de către autorități, iar comunitatea românească din centrul țării cade, de la an la an, pradă asimilării de către maghiari.

Facebook Comments
Articolul precedentNou medic pneumolog la Spitalul Județean Argeș
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here