A fost finalizat traseul parțial de alimentare cu oxigen medical la Spitalul Județean de Urgență Pitești

Instalația de alimentare cu oxigen medical a Spitalului Județean de Urgență Pitești a fost înlocuită parțial. Astfel, fluidul vital va ajunge în toate secțiile unității, cu debit și presiune corespunzătoare, chiar și în cazul unui consum mare, cum a fost în etapele de vârf ale perioadei pandemice.

“Am reușit să finalizăm acest traseu parțial de alimentare cu oxigen, care să permită îmbunătățirea parametrilor (debit și presiune) aferenți instalației existente. Practic, de la nivelul sursei(stocatorului) sediului central al Spitalului Județean au fost realizate două conducte care să asigura distribuirea unor cantități mari de oxigen către coloanele de repartiție, cu respectarea tuturor normelor în vigoare. Datorită acestor conducte aparente, care permit verificarea și intervenția, asigurăm, cum precizam anterior, îmbunătățirea debitului și presiunii oxigenului, la nivel secțiilor unității”, a declarat Adriana Molfea, managerul SJUP.

Conductele vechi reușeau cu greu să facă față consumului de oxigen din ultima perioadă. În acest moment, după ce specialiștii au făcut ultimele testări și a fost pusă în funcțiune instalația, se asigură un flux continuu, stabil, de oxigen medical, pentru toate secțiile/ compartimentele spitalului. Oxigenul medical este vital în tratarea pacienţilor în stare critică, dar și a celor cu afecţiuni grave respiratorii.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.