Un document incendiar a fost făcut public și vizează intenția PSD de a modifica Constituția. Informația a fost dezvăluită de Antena 3.

Jurnaliștii de la Antena 3 au dezvăluit că PSD urmărește modificarea Constituției. Sursa citată a prezentat în exclusivitate proiectul PSD de modificare a Legii fundamentale.

Potrivit acestora, partidul condus de Viorica Dăncilă a preluat campania USR – ”Fără penali în funcţii publice”, şi propune ca persoanele condamnate definitiv să nu mai poată ocupa demnități.

Cei din PSD-ALDE, propun prin această modificare ca nici măcar președintele României, sau nici un alt membru al Parlamentului care a suferit o condamnare penală să nu mai poată ocupa funcții publice.De asemenea, conform acestui document Guvernul nu va putea da ordonanțe pe tema Justiției conform acestui document.

Sursa: Capital.ro

Facebook Comments
Articolul precedentPreședintele Klaus Johannis, a primit-o pe Maia Sandu, Premierul Republicii Moldova, la Palatul Cotroceni
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here