femeie moartaO femeie a murit astăzi în faţa secţiei de psihiatrie a Spitalului Judeţean Argeş. De-abia fusese externată de acolo în această dimineaţă, dar s-a întors la spital, pentru că se simţea rău. Poliţia consideră decesul o moarte suspectă şi verifică de ce medicul care era de gardă nu a chemat o ambulanţă, ci a trimis-o pe femeie pe jos la Unitatea de Primiri Urgenţe, un kilometru şi jumătate mai departe.

Medicii spun că femeia de 55 de ani fusese internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Argeş până în această dimineaţă. Ajunsă acasă, însă, ea nu sa simţit bine şi s-a întors la spital. Medicul de garda a trimis-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, clădire care se află la aproximativ un kilometru şi jumătate.

Imediat după ce a ieşit pe uşă, femeia a cazut secerată la pămânat de un stop cardiac. Nici medicii de la Spitalul de Psihiatrie nu au mai putut face ceva pentru a o salva, nici cei de la Ambulanţă, care au ajuns ulterior.

Deocamdată , reprezentanţii Spitalului Judeţean Argeş nu au dat informaţii cu privire la vreo cercetare internă care ar putea fi deschisă în acest caz. Cert este ca poliţia a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Facebook Comments

1 COMENTARIU

  1. Rusine sa va fie..cati trebuie sa mai moara ca voi sa va faceti treaba bn…chiar nu aveti un pic de bunatate in voi..daca era un membru din fam dvs tot asa faceati…sa va fereasca Dumnezeu de asa ceva..dar sunteti niste nenorociti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here