Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Statului Kuweit în România, Excelența Sa, Talal Mansour Alhajeri va fi prezent la Pitești, marți, 11 februarie, unde va participa la un eveniment care se va derula la Centrul Cultural Pitești.  Începând de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, Excelența Sa va susține prelegerea cu tema „Fereastră către Kuweit”. De asemenea, vor fi susținute, de către participanți, scurte intervenții tematice privind relațiile bilaterale sau oportunități de colaborare.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Pitești și de Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă și se înscrie în proiectul cultural-educativ sub genericul „Ferestre culturale”, inițiat și coordonat de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber.

Facebook Comments
Articolul precedentEmanuel Soare, învestit prefect al Argeșului
Articolul următorExpoziție de Semințe Tradiționale la Casa Cărții
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here