Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, prezent în cadrul conferinței de presă a PSD Argeș, a adus în discuție mai multe aspecte privitoare la amplul proiect de construire a Spitalului Orășenesc Mioveni dar și faptul că vor exista 250 de locuri de muncă.

Totodată, acesta a menționat în mod expres că NU PRIMĂRIA SE OCUPĂ DE ANGAJĂRI, iar în momentul când acestea se vor face, ocuparea lor va fi pe bază de concurs.

”În iulie – august, spitalul din Mioveni va intra în probe și de la 1 septembrie, acesta va funcționa. Sunt 250 de locuri de muncă noi în Mioveni, însemnând personalul necesar pentru funcționarea spitalului. Ce vreau să precizez și acest lucru este foarte important: Nu primăria face angajări la spital! Ni se tot trimit CV-uri și vreau să clarific acest lucru! Toate posturile vor fi ocupate prin concurs și le transmit candidaților să urmărească revista ”Sănătatea”, unde vor fi toate informațiile necesare cu privire la posturile scoase la concurs, dar și calendarul de participare. Angajarea se va face de către Consiliul de Administrarea a spitalului la vremea respectivă. De asemenea, spitalul va fi dotat cu aparatură de ultimă generație, iar prima condiție pentru candidați este ca aceștia să aibă minim un an vechime pe cartea de muncă, pe specialitatea respectivă. Altfel, nu se pot angaja!”, a spus acesta.

Vedeți, mai jos, filmul cu întreaga declarație a primarului de la Mioveni:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here