Argeșeni reținuți pentru trafic de persoane. Au exploatat trei victime

Doi argeșeni, un bărbat în vârstă de 35 de ani și o femeie, de 21 de ani, au fost reținuți ieri de polițiști, fiind acuzați de trafic de persoane. Timp de doi ani, aceștia au exploatat trei persoane, atât în gospodărie, cât și la tăierea de lemne.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2014-2016, acestea ar fi recrutat, prin constrângere, trei victime, pe care le-ar fi transportat și adăpostit în locuința lor, situată în județul Argeș, iar ulterior, le-ar fi exploatat, atât în gospodărie, cât și la exploatarea de material lemnos, pe care l-ar fi valorificat și și-ar fi însușit, în totalitate, sumele de bani obținute.

Cele două persoane, respectiv un bărbat de 35 de ani și o femeie, de 21 de ani, ambii din județul Argeș, au fost aduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, unde, după administrarea probatoriului, au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie dispuse măsuri preventive. La activități au participat polițiști ai Secției de Poliție Rurală Schitu Golești și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, potrivit IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.