Sistemele de alarmare publică vor fi verificate lunar de pompieri în întreaga țară. Astăzi, alarmele de avertizare pentru dezastre (cutremur, bombardament etc.) au sunat în tot județul, începând cu ora 10.00.

Potrivit unei informări de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență (ISU) Argeș, și în orașul Mioveni, începând din august 2017, în fiecare primă zi de miercuri din lună, în intervalul orar 10-11, se vor verifica sistemele de alarmare publică.
Sirenele au sunat şi astăzi în Mioveni.Aceste simulările vizează atât verificarea echipamentelor care pot fi acţionate în mod centralizat (simultan), cât şi a celor cu acţionare locală.

Rezultatele verificărilor vor fi centralizate la nivel judeţean şi vor face obiectul unor analize în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea îmbunătăţirii modului de alarmare a populaţiei în situaţii de protecţie civilă.

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:Interactionam cu FMI?
Articolul următorDenisa Voicu, cu ,,Chefii la cuțite”!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here