La finele săptămânii trecute, Consiliul Local Moșoaia a organizat o ședință pentru aprobarea bugetului anului în curs. Discuțiile contradictorii dintre reprezentanții majorității (PSD) din consiliu și cei ai opoziției nu au lipsit, ultimii din urmă reproșându-i primarului Florea Ene faptul că anumite capitole sunt supradimensionate.

Consilierul Lucian Mihai (PNL) reproșează faptul că bugetul pentru publicitate al comunei este unul prea mare (89.000 lei anual), în condițiile în care multe străzi arată ca în Evul Mediu.

,,Anul ăsta au fost alocați ”doar” 900 de milioane de lei vechi pentru ”reclamă și publicitate în presă”. Rețeta o știți deja: promovarea permanentă a primarului Florea Ene și denigrarea liderului opoziției, mai ales că am votat la vedere pentru diminuarea sumei (amendament respins de majoritatea PSD), de față cu invitații edilului (…) Sumă plătită din bugetul local al comunei, la care contribuiți cu toții prin taxe și impozite. Sau altfel: campanie electorală pe banii cetățenilor. Dar, na, dacă le-am rezolvat pe toate în comună, ne permitem și asta… Operațiune marca PSD Moșoaia!” scrie Lucian Mihai pe pagina sa de Facebook.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here