Bebeluș găsit într-un container îngropat

O fetiță nou-născută a fost găsită de polițiști într-un container îngropat duminică seara, în capitala Olandei, Amsterdam. Micuța este în viață și în starea stabilă, la spital.

Poliția a fost alertată în jurul orei 22: 40, când cineva a auzit plânsul fetiței venind dinspre containerul în care erau depozitate deșeuri. Forțele de ordine au sosit imediat la fața locului și au descoperi bebelușul, care se află printre gunoaie, într-o pungă galbenă. Polițiștii au pornit o anchetă pentru a afla în ce împrejurări a fost abandonată fetița și apelează la orice martor care ar putea furniza informații legate de acest caz.

Sursa: euronews.com

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.