Home Social Bilete de tratament balnear în mai multe stațiuni. Când se pot elibera

Bilete de tratament balnear în mai multe stațiuni. Când se pot elibera

de Argeseanul
86 vizualizări

Pentru seria 4 din acest an, cu date de plecare in perioada 24 – 27 aprilie 2022, ne-au fost repartizate un numar de 116 bilete de tratament balnear in statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Geoagiu, Govora, Herculane, Olanesti, Neptun, Ocna Sugatag, Pucioasa, Slanic Prahova, Sovata, Techirghiol.

Repartitia poate fi consultata si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro Eliberarea biletelor se face in perioada 5 aprilie  – 15 aprilie 2022, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Au ramas 59 de bilete pentru care nu au fost solicitari in statiunile: 1 Mai – 4 bilete, Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Buzias – 5 bilete, Covasna – 9 bilete, Geoagiu –  1 bilet, Neptun – 6 bilete, Ocna-Sugatag – 2 bilete, Olanesti – 11 bilete si Pucioasa – 7 bilete. Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia. Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii martie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie, anunță Casa Județeană de Pensii Argeș.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00