Home Politic Bogdan Ivan: Cer de urgență tuturor primarilor din Argeș să ȋi scutească pe micii producători din piețe de plata chiriei

Bogdan Ivan: Cer de urgență tuturor primarilor din Argeș să ȋi scutească pe micii producători din piețe de plata chiriei

de Argeseanul
64 vizualizări

După ce piețele agroalimentare care funcționează ȋn interior au fost ȋnchise de către Guvern, candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților le cere tuturor primarilor din județ să ajute micii producători prin scutirea de plata chiriilor ȋn următoarele trei luni.

“Le cer de urgență tuturor primarilor din județ să ȋi scutească de plata chiriei ȋn piețe pe micii producători români, ȋn următoarele trei luni. Dacă Guvernul a venit cu o asemenea măsură aberantă, care ȋi falimentează, practic, haideți să dăm dovadă de solidaritate și să ȋi ajutăm noi, pe plan local.

Fac apel ȋn special la primarii din orașele mari, precum Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung sau Costești. Bugetele locale nu stau ȋn banii aceștia, dar familiile agricultorilor, da. Unii nu au altă sursă de venit decât produsele pe care le cultivă și le vând ȋn piețe, nu putem să ȋi lăsăm fără niciun leu, acum, ȋn prag de iarnă. Trebuie să fim oameni, ȋnainte de toate”, a declarat Bogdan Ivan.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00