Home Special „Bomba” sexy de la PDL Argeş s-a făcut reporteriţă

„Bomba” sexy de la PDL Argeş s-a făcut reporteriţă

de Dan Badea
32 vizualizări

Tânăra şi frumoasa Andreea Radu a devenit celebră în spaţiul public argeşean după scandalul politico-sexual în care a fost implicată săptămânile trecute. Doi şefi de instituţie şi un revoluţionar din Argeş au concurat pentru nurii junei, câştig de cauză având, până la urmă, Radu Bănică, şef la OCPI. Acesta a plimbat-o pe Andreea în Dubai, făcându-i invidioşi pe pârliţii de bugetari, care nu îşi permit nici să se ducă cu bilete ,,prin sindicat” la Cap Aurora. Bănică a simţit nevoia să se laude şi prin ziare pe unde şi cu cine a fost, atrăgând furia şefului PDL Argeş, Mircea Andrei, care nu concepe ca, în plină criză economică, reprezentanţi ai puterii să se plimbe prin ţări exotice, başca să se mai şi laude prin ziare. Din păcate pentru el, după escapada din Dubai, Radu Bănică s-a ales şi cu o bătaie de tot râsul de la iubita ,,oficială”, fosta jurnalistă Elena Iagăr, pe care papagalul a păpat-o de bani, dar pe care nu a fost în stare s-o plimbe nici măcar până în Bulgaria.

În sfârşit, revenim la Andreea Radu… Aceasta şi-a dat demisia de la Direcţia de Tineret şi Sport Argeş, alegând frumoasa dar greaua meserie de jurnalist. Cu câteva zile în urmă, a fost aleasă de către noua televiziune Curier TV pe post de reporteriţă. Debutul jurnalistic l-a avut aseară, la deschiderea Serbărilor Timişoreana. Dacă în prima fază, sub coordonarea lui Florian Silişteanu, a reuşit să-şi facă treaba satisfăcător, nu aşa au stat lucrurile când l-a intervievat pe Adrian Despot, vocalistul de la Viţa de Vie. Întrebat de tânără ce mesaj are pentru noua televiziune, acesta a răspuns sec: ,,Niciunul!”. Mai jos, vă prezentăm o poză de aseară, dar şi un filmuleţ mai vechi, cu un fel de interviu dat de Despot unei reporteriţe de la o televiziune cu specific muzical. Vă lăsăm pe dvs. să remarcaţi asemănările şi diferenţele.

Facebook Comentarii

1 comentariu

laurentiu 19 septembrie 2012 - 15:54

De ce nu scrieti ca andreea radu a fost si amanta consilierului local gentea? o colectionara de… consilieri locali in budoar. daca si ea e jurnalista, atunci chiar ca presa nu mai are valoare….

Răspunde

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00