BPJ al PNL Argeș își afirmă susținerea pentru Ludovic Orban ca președinte al partidului

Biroul Politic Județean al PNL, filiala Argeș, a adoptat, cu unanimitate de voturi, rezoluția de susținere a lui Ludovic Orban ca președinte al partidului, precum și a Biroului Permanent Național, în actuala sa componență.

Această rezoluție se bazează pe performanțele indiscutabile ale lui Ludovic Orban, atât ca premier al României, cât și ca lider liberal. Ca premier, Ludovic Orban a menținut echilibrul economic și social al țării într-o perioadă extrem de dură. Anul 2020 a stat sub semnul pandemiei cu noul tip de coronavirus, toate sistemele sociale având de suferit.

Ca lider al PNL, Ludovic Orban a dus PNL la guvernare într-o perioadă în care PSD amenința să separe România de Uniunea Europeană și, preocupat exclusiv de masacrarea legilor justiției, a înghețat toate marile proiecte de dezvoltare.

Alături de echipa sa, Ludovic Orban a înregistrat rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare, prezidențiale și locale, propulsând o coaliție de guvernare preocupată de modernizarea și dezvoltarea României.

Menționăm că, în echipa lui Ludovic Orban, se află președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, susținut de toți membrii Biroului Permanent Județean al PNL Argeș. Dezvoltarea României este, în acest moment, prioritatea PNL. Nu agreem atacurile publice între colegi liberali și considerăm că orice neînțelegeri se pot discuta în interiorul partidului, se arată într-un comunicat emis de PNL Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.