Biroul Politic Județean al PNL Argeș, întrunit ieri în şedinţa ordinară, a analizat activitatea organizaţiei PNL Piteşti şi rezultatul obţinut la alegerile europarlamentare din 26 mai. În urma analizei făcute au fost identificate motivele care au afectat scorul electoral şi s-au luat următoarele decizii:

1.      Reconstrucţia BPL Piteşti

2.      Urgentarea desemnării candidatului la funcţia de Primar al Piteştiului

3.      Sancţionarea membrilor care au adus prejudicii partidului

            La propunerea BPL Piteşti, BPJ Argeş a  decis ieri să confirme prin vot secret deciziile de sancționare cu excluderea din partid a unui număr de membri.

Este vorba de Tiberiu Avrămescu, Florin Baboi, Dragoș Predescu, Flavia Ghițu, Otilia Șerban, Andrei Moșteanu şi Dumitru Moise.

            Motivele pentru care cei numiți au fost sancționați cu excluderea din PNL sunt:     

·                    neimplicarea în acțiunile partidului, lipsa acțiunii politice

·                     abateri repetate de la política şi deciziile PNL Argeş, a hotărârilor BPN şi BPJ, prin denigrarea  pe reţelele de socializare şi în grupurile interne de comunicare a PNL – declaraţii care au  dăunat intereselor şi/sau imaginii partidului, liderilor săi locali şi naţionali    

·                    organizarea unor grupuri şi acţiuni în interiorul PNL, instigând membrii partidului împotriva conducerii judeţene şi naţionale.

            Cei propuşi pentru sancţiune au fost invitați la ședința BPJ pentru a-și face cunoscute punctele de vedere.

            Votul exprimat de membrii BPJ Argeş a fost unul covârşitor în favoarea excluderii din partid: 22 pentru , 3 împotrivă, un vot anulat.

Comunicat de presă

Facebook Comments
Articolul precedentInvestiții importante în localitatea argeșeană Băiculești!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here