Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Arges va organiza vineri, 20 octombrie 2017, Bursa locurilor de munca pentru absolventi, eveniment la care sunt invitati sa participe toti absolventii de invatamant, de orice nivel, precum si alte categorii de persoane care nu au un loc de munca sau care doresc schimbarea acestuia.

Bursa locurilor de munca se va desfasura in Pitesti, la Universitatea “Constantin Brancoveanu”, incepand cu ora 10:00.

Ne propunem ca, prin aceasta actiune, sa oferim tinerilor absolventi ai institutiilor de invatamant, aflati in cautarea unui loc de munca, posibilitatea de a se intalni cu angajatorii si de a purta discutii preliminare inaintea interviului propriu – zis.

Actiunea reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati in a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca disponibile sau sa se re(orienteze) profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare.

Agentii economici interesati sa participe la bursa sunt rugati sa ne contacteze sau sa ne transmita oferta de locuri de munca vacante la tel.0248/222415, fax 0248/222582, e-mail: ajofm@ag.anofm.ro, cu specificatia “Pentru bursa locurilor de munca”.

Reamintim angajatorilor ca pot beneficia de subventii pentru incadrarea in munca a persoanelor neocupate, noile prevederi legislative prezentand un grad sporit de atractivitate pentru angajarea unor astfel de persoane.

Facebook Comments
Articolul precedentLaudațio pentru dascăli de Ziua Mondială a Educației
Articolul următorComunicat important de la Salvamont Argeș
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here