Home Sport C.S. Mioveni intră în cantonamet

C.S. Mioveni intră în cantonamet

de Argeseanul
28 vizualizări

Astăzi, la ora 9, galben-verzii au plecat într-un cantonament de patru săptămâni la Băile Felix, acolo unde vor susţine mai multe jocuri amicale în funcţie de echipele care se vor afla acolo în această perioadă.  Joi după-amiază, tehnicianul Ionuţ Popa a organizat un joc-şcoală pe terenul de la Ştefăneşti, deşi iniţial acesta era programat a se desfăşura pe terenul sintetic de la Bradu. Meciul a fost arbitrat de directorul de organizare de la C.S. Mioveni Şerban Gheorghe. Tehnicianul Ionuţ Popa a avut săptămâna trecută două zile de coșmar, miercuri şi joi, fiind puternic gripat.

Joc școală

Revenind la partida de verificare de joi, antrenorii Ionuţ Popa şi Telu Stancu au împărţit lotul în trei, după cum urmează. În prima parte au jucat Ilie – Moşteanu, Olteanu, Miulescu, Năuiu – Enache, Romeo Stancu, Huzuneanu, Vladu – Ayza, Ionescu, pe de o parte, şi Popescu – Cojocaru, Mormolea, Bumbac, Sandu – Coşereanu, Florea, Păduraru, Gălan – Nilă, Băia, pe de altă parte. Apoi, în repriza secundă: Ilie – Toc, Miulescu, Stoica, Baicu – Enache, Lircă, Săndulescu, Coşereanu – Daniel Stan, Ionescu, celălalt 11 rămânând neschimbat. Cu acest prilej, Ionuţ Popa i-a văzut la lucru şi pe jucătorii nou-veniţi: mijlocaşul central Florea, fundaşul central Bumbac, atacantul Băia, fundaşul dreapta Toc şi atacantul Daniel Stan.

Lotul echipei

După antrenamentul de sâmbătă după-amiază, antrenorul a anunţat lotul de 25 de fotbalişti care vor merge în cantonament. Rămâne acasă numai fundaşul Toc, acesta neavând încă rezolvată situaţia cu fostul său club, Gloria Arad. Abia miercuri Toc află dacă va fi sau nu declarat jucător liber de contract de Comisia de la F.R.F. În caz contrar, el se va întoarce de unde a venit, oficialii galben-verzilor urmând să caute alt fundaş dreapta, obligatoriu liber de contract. Şi totuşi, dacă devine liber de contract, Toc urmează să ajungă la Băile Felix miercuri seara.

Cei 25 de fotbalişti care se vor pregăti la Felix sunt: Octavian Popescu, Iulian Ilie, Preda, portari; Mitică Moşteanu, Mihai Olteanu, Miulescu, Năuiu, Enache, Bumbac, Coşereanu, Florea, Bogdan Stoica, Ilie Baicu, Sandu, Răzvan Huzuneanu, Romeo Stancu, Iulian Vladu, Păduraru, Gălan, Nilă, Lircă, Dan Săndulescu, Roberto Ayza, Claudiu Ionescu şi Daniel Stan (jucători de câmp).

Nu mai vine brazilianul

Jucătorul brazilian pe care conducătorii de la C.S. Mioveni îl aşteptau cu nerabdare şi căruia îi plătiseră deja biletul de avion nu mai vine pentru că şi-a găsit echipă în ţara natală. Acesta trebuia să sosească împreună cu Roberto Ayza. Conducătorii de la Mioveni deciseseră să-i oprească acestuia din contract banii pentru biletul de avion. În final au ajuns la concluzia că este absurd să-i oprească unui jucător, în speţă lui Roberto Ayza, bani din contract fără ca acesta să aibă vreo vină.

Adrian Dragomir

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00