Digital StillCamera

Ascultă de două ori mai mult decât vorbești! – este un moto după care m-am ghidat mereu în viață. De când mi-am anunțat intenția de a candida la Primăria Pitești și m-am înscris în cursa internă a PNL, e drept, comunic de două ori mai mult decât ascult și asta pentru că oamenii vor să mă cunoască și să știe cine sunt, cum văd lucrurile, care este viziunea mea despre viitorul orașului care îmi este casă de când m-am născut.

Săptămâna trecută i-am întrebat pe piteșteni ce ar face ei dacă mâine ar fi primar al Piteștiului și asta pentru că, invariabil, revin la obișnuința de a afla ce își doresc și ce gândesc cei din jurul meu. Ce aș face eu, deja știți, v-am împărtășit în numeroase rânduri prin intermediul acestui site și voi continua să o fac. Prioritățile, însă, le stabilesc cetățenii și, din acest punct de vedere, m-am bucurat să constat că și voi, la fel ca mine, vă doriți în primul rând lucruri durabile și de calitate.

*Carmen Lis Constantin: ,,Canalizarea pluvială! Dar asta nu aduce voturi  E peste putirința bugetului și oamenii votează pentru proiecte palpabile, pe care le pot atinge sau vedea, de care pot beneficia ei ACUM!”

*Liliana Boian: ,,Locuri de parcare și investiții în sănătate.”

*Iulia Măroiu: ,,Locuri de parcare, pentru că toate locurile sunt ocupate.”

Articolul întreg pe https://mihaicotet.ro/iata-ce-ar-face-pitestenii-daca-maine-ar-fi-primar-al-pitestiului/

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here