Social 

Campania „Adolescență fără delincvență”, desfășurată de jandarmi în Argeș

Publicat la : 16 octombrie 2020

În această săptămână, jandarmii argeșeni au continuat seria activităților cu caracter preventiv, desfășurate în unele școli și licee din județul nostru. Denumirea campaniei sub care am desfășurat aceste activități este ”Adolescență fără delincvență”,și se adresează elevilor învățământului preuniversitar, astfel că în aceste zile peste 200 de tineri au participat la ședințele interactive desfășurate de jandarmi.

Scopul principal al acțiunilor este ca tinerii să conștientizeze care sunt consecințele legale, sociale sau morale ale faptelor antisociale sau ale infracțiunilor pe care le pot comite, dar și care sunt metodele prin care se pot apăra pentru a nu deveni victime. În cadrul discuțiilor, jandarmii le-au prezentat elevilor cum pot identifica o situație periculoasă, ce pot face pentru siguranța lor, ce drepturi au și cum le pot exercita.

Conștientizând importanța acestor activități, jandarmii vor continua să meargă în unitățile de învățământ, astfel ca mesajul lor să fie auzit și transmis mai departe de cât mai mulți tineri, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]
Facebook Comentarii

Acest articol a fost citit de 2771 ori! Va multumim

Articole de citit

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.