Conform Biroului Județean de Statistică, în luna iulie 2017 câştigul salarial mediu brut realizat în județul Argeș a fost de 3216 lei, încreștere cu 182 lei (+6,0%) față de nivelul realizărilor salariale din luna iunie 2017. Evoluţia ascendentă afost imprimată de dinamica pozitivă a câştigurilor salariale din toate sectoarele de activitate (+10,8% în agricultură,
vânătoare și servicii anexe, silvicultură și pescuit; +8,5% în industrie și construcții și +1,7% în servicii).

Raportat la realizările salariale înregistrate în aceeași lună a anului 2016, dinamica câştigului salarial mediu brut la nivelul judeţului a fost pozitivă, creșterea de 13,7% fiind susţinută de toate sectoarele de activitate în proporții diferite (+25,1% în servicii, +8,3% în agricultură, vânătoare și servicii anexe, silvicultură și pescuit și +6,9% în industrie și construcții).

Câştigul salarial realizat în judeţul Argeş în luna iulie a.c. a fost mai mic comparativ cu realizările
salariale medii la nivel naţional atât în valoare brută (-3,4%) cât şi în valoare netă (-3,9%).

 

Facebook Comments
Articolul precedentAOA Argeș organizeaza program de dezvoltare manageriala
Articolul următorNoutăți de la PNL privind Vila Florica
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here