Așa cum bine știm, de atâtea generații, Uzina Dacia, din Mioveni, este un adevărat nucleu principal al economiei argeşene şi nu numai, contribuția sa atât la exporturi cât și la PIB-ul din România având o deosebită importanță.

Reprezentanții administraţiei locale sprijină în continuare Uzina DACIA, prin multe mijloace, de aici rezultând o colaborare excelentă, încât atunci când ne referim la orașul Mioveni este imposibil să nu ne referim în primul rând la DACIA, aceasta fiind un real cămin antreprenorial.

În opinia edilului Ion Georgescu, la DACIA nu se fac doar mașini bune ci și caractere aparte, oamenii și liderii de echipe meritând să se bucure din plin de aprecierile cele mai bune și de respectul celorlalți cetățeni argeșeni și nu numai.

„Astăzi, în avanpremieră pentru ziua de 12 iulie, am avut plăcerea de a-i ura multă sănătate, putere de muncă și succes în ampla sa activitate pe care o coordonează la Mioveni în special și în România în general, domnului Christophe Dridi – director general al Automobile Dacia și al Groupe Renault România. Încă de la primul contact avut anul trecut și continuând anul acesta am descoperit în domnul Dridi un adevărat lider, un profesionist, o persoană deschisă spre cooperare, dar cel mai important – un apropiat al comunității noastre, care s-a implicat în viața socială și care continuă să fie un partener de cursă lungă nu doar pentru administrația locală și județeană, ci mai degrabă pentru oamenii din Mioveni. La mulți ani, domnule director!”, este mesajul pe care primarul Mioveniului, Ion Georgescu, i l-a transmis directorului de la DACIA.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here