Primăria Pitești continuă tradiția premierii celor mai longevive cupluri din Pitești. În această dimineață, nu mai puțin de 57 de cupluri care au împlinit 50 de ani, respectiv 60 de ani de căsnicie au primit diplome de fidelitate din partea primarului Cornel Ionică.

Am organizat astăzi la primărie o nouă festivitate de decernare a Diplomelor de Fidelitate pentru 57 de cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă.
Mă bucur că avem printre noi astfel de oameni, adevărate modele de viață, care merită recunoașterea și recunoștința noastră pentru tot ce au realizat! Felicitări și La Mulți Ani! a declarat edilul Cornel Ionică.

Facebook Comments
Articolul precedentConcurs de Șah în Mioveni
Articolul următorFAZA ZILEI:Cine sapa groapa altuia…
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here