Conform celor de la www.fcarges.club, oficialii alb-violeți ar fi primit amenințări din partea  conducerii FRF. Acestea vin în contextul în care, pe 18 aprilie, au loc alegeri pentru șefia fotbalului românesc. Dezvăluirile au fost făcute de către unul dintre candidați,  prezent la o emisiune a Digi Sport. Ionuţ Lupescu a declarat că secretarul general al FRF (Gabriel Bodescu) l-ar fi sunat pe reprezentantul Consiliului de Administrație al celor de la FC Argeș, Cristian Gentea, spunându-i că dacă se prezintă la alegeri clubul nu va mai exista.

„Sunt diversiuni. Reprezentantul unui club cu drept de vot a fost anunţat că dacă vine la alegeri, clubul nu mai există. E vorba de secretarul general al FRF. A sunat pe cineva de la FC Argeş. Omul a rămas uimit. Cum îţi permiţi să mă cerţi? Sunt preşedintele Consiliului de Administraţie!”, a spus Ionuț Lupescu.

Conform sursei citate, Gabriel Bodescu a negat vehement că ar fi dialogat cu președintele Consiliului de Administrație al lui FC Argeș și a subliniat că nu îl cunoaște pe Gentea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here