Cristian Bușoi: În domeniul sănătății avem oportunitatea unor investiții de peste 5 miliarde de euro

PNL Argeș a susținut astăzi o conferință de presă privind sistemul de sănătate argeșean. La eveniment au participat Daniel Constantin, deputat, Cristian Bușoi, europarlamentar PNL (membru PPE) fost președinte al CNAS și Tiberiu Irimia, general manager Nephro Center Dr. Irimia, candidat PNL pentru Senat.

„În domeniul sănătății avem oportunitatea unor investiții de peste 5 miliarde de euro. Prioritare vor fi construcția celor trei spitale regionale, pe care puteam să le construim în acest exercițiu financiar, dar din păcate, guvernele predominant PSD, pentru că din 2014, când a început exercițiu financiar, până anul trecut, cu excepția unui an de guvernare tehnocrată, PSD-ul a fost cel care a guvernat România , guvernele succesive PSD i-a ratat, acești bani, și am ratat și investiția pe cele trei spitale regionale”, a declarat Cristian Bușoi.

„Viitorul sună foarte bine pentru proiectle pe care PNL-ul vrea să le implementeze în România. PNL-ul nu are frică de a accesa fonduri europene și dacă aici ne referim la radiografia simplă a județului Argeș, mă refer stric la fondurile europene folosite în spitalele din județul Argeș, cred că rata de implementare a unor proiecte este aproape de 0, ceea ce ar trebui să ne pună foarte multe semne de întrebare”, a declarat Tiberiu Irimia.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.