Politic 

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru primăria Piteşti

Publicat la : 2 august 2020

Astăzi a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, unde s-a anunțat numele candidatului pentru primăria Pitești. Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, a anunțat că cel care intră în cursa electorală pentru funcția de primar al orașului Pitești este Cristian Gentea, președintele organizației PSD Pitești.

Cristian Gentea s-a declarat emoționat: „Este omenește să fiu emoționat!”, a spus acesta. De asemenea, a adresat un mesaj piteștenilor: „Mandatul sau mandatele mele la Primăria Pitești vor marca o nouă epocă în viața municipiului nostru drag, vor înseamna un răspuns clar, amplu și eficient la provocările secolului XXI”, a afirmat Gentea. De asemenea, i-a mulțumit actualului primar, Cornel Ionică, pentru că l-a susținut.

Cornel Ionică s-a declarat încrezător în victoria candidatului PSD pentru funcția de primar: „Candidatul propus de mine va fi primarul din mandatul următor”, a afirmat acesta. Și Dumitru Tudosoiu, consilier local al municipiului Pitești și inspectorul școlar general al județului Argeș s-a declarat încrezător în victoria lui Cristian Gentea: „Cred că va fi noul primar al Piteștiului”, a spus acesta.

Facebook Comentarii

Acest articol a fost citit de 3181 ori! Va multumim

Articole de citit