Home Cristian Mitrofan, cinefil şi mare fan Dinamo

Cristian Mitrofan, cinefil şi mare fan Dinamo

de Dan Badea
14 vizualizări

Împreună cu doi mari artişti români, Diana Lupescu şi Mircea Diaconu, pe scena C.C.A. Curtea de Argeş, într-un spectacol oferit de Teatrul Nottara

Managerul Centrului de cultură şi Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeş şi consilierul local Cristian Mitrofan se relaxează cel mai bine urmărind un film de calitate sau… un meci al echipei sale favorite, Dinamo, direct din tribună. Este cinefil şi microbist de ani buni şi de câte ori are ocazia mai hrăneşte puţin pofta de film şi fotbal.

Colecţie cu 1000 de filme

De la filmele mute şi până la cele mai noi apariţii în domeniu, lui Cristian Mitrofan nu-i scapă nimic. Are acasă o colecţie de aproape 1000 de pelicule, păstrate pe diverse tipuri de suport, de la filme pe rolă la cele pe DVD, plus că are şi toată aparatura necesară pentru a le viziona din când în când. „În ceea ce priveşte preferinţele în materie de film, ele au fost în concordanţă cu etapele vieţii mele. Am început cu filmele pentru copii, apoi mi-au plăcut cele de dragoste, urmate de filmele de societate, iar acum savurez comediile spumoase şi filmele istorice”, spune Cristi Mitrofan. Printre filmele mai deosebite din colecţia argeşeanului, se regăsesc „Laurance, prinţul Arabiei” şi „Pe aripile vântului”. „Apreciez foarte mult şi filmele româneşti, „Brigada Diverse”, „Operaţiunea Monstrul”, cele istorice regizate de Sergiu Nicolaescu. Printre filmele româneşti absolut deosebite, ecranizări ale unor romane, este „Moromoeţii” film care este chiar mai bun decât cartea”, spune Cristi Mitrofan.

Dinamovist din copilărie

Când are puţin timp liber şi nu se uită la filme, Cristian Mitrofan se ocupă de cealaltă mare pasiune a lui, echipa Dinamo, De copil este fan al acestei echipe şi nu ratează nici un meci. „De copil sunt fan Dinamo şi am transmis această pasiune şi fiului meu care are tot felul de obiecte cu însemnele echipei, de la lenjerii la ceasuri. Acum mi-am achiziţionat deja bilete la meciul cu Steaua”, spune managerul Centrului de cultură din Curtea de Argeş.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00