Cu cât se va majora prețul apei la Pitești

Primarul Cristian Gentea a anunțat astăzi cu cât se va majora prețul apei la Pitești, după ce pe data de 12 februarie a fost semnat proiectul pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată. Prețul la apă va crește anul acesta cu 21 de bani, iar la canalizare cu 23 de bani. În prezent, tariful fără TVA pentru apa potabilă este de 3,67 lei/mc, iar pentru canalizare de 3,79 lei/mc, apă potabilă și canalizare 7.46 lei/mc.

La nivelul țării, societatea Apă Canal 2000 SA Pitești se află pe locul 36 în ceea ce privește prețul pentru apa potabilă și pe locul 19 la tariful pentru furnizarea apei potabile și prestare serviciului de canalizare, în ordine descrescătoare, în rândul operatorilor regionali, la data de 06. 01. 2021.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.