Poliția Locală Pitești, face apel către cetățenii orașului. În cartierul Tudor Vladimirescu, a fost depistat un individ care își arată zonele intime dezgolite.

”Bună dimineața! Anunț aici, în special mămicile de fete, să aibă grijă cumva…în TUDOR VLADIMIRESCU pe aleea lângă Profi este un “ciudat/nebun” care se dezbracă și își arată partea intimă !!! Poate e un recidivist sau psihopat… Nici nu vreau să mă gândesc la un episod cu fetițe mergând la școală și să le apără acest individ în față…”, este mesajul pe care l-a postat un piteștean pe pagina sa de Facebook.

Poliția Locală Pitești a luat măsuri și a trimis un echipaj în cartier.

Ghinion însă, bărbatul exhibiționist s-a făcut nevăzut și nu a fost prins.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, a declarat că ”De acest caz am aflat de pe Facebook. Persoana respectivă l-a văzut pe individ la 08.30 dimineața, iar postarea a fost făcută mult mai târziu. Imediat a fost trimis un echipaj în zonă, însă din păcate, individul nu a mai fost găsit.

Poliția Locală Pitești face un apel către cetățeni! În momentul în care depistați astfel de cazuri, vă rugăm să anunțați imediat Poliția la numerele de telefon 0248 210 230 sau 0348 911 .”.

Sursa https://www.facebook.com/groups/PitestiOrasulMeu/permalink/286932498666674/

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here