Home Politic CUPA „TNL respiră liber”

CUPA „TNL respiră liber”

de Dan Badea
76 vizualizări

Duminică, 09 octombrie, tinerii liberali din Argeș au organizat a doua ediție a cupei TNL Argeș, intitulată „TNL respira liber”. La această ediție, gazdă a fost deținătoarea cupei de anul trecut, organizația de tineret din Rucăr, căreia i s-au alăturat seniorii partidului, în frunte cu viceprimarul Popa Nica. Competiția s-a desfășurat în „Sala Sporturilor”, sală ce a fost umplută până la refuz de peste 300 de participanți, jucători și spectatori.

Cele 10 echipe înscrise au disputat 22 de meciuri în urma cărora s-au calificat în finală reprezentantele Piteștiului și Ștefăneștiului. Finala s-a decis după loviturile de departajare, cupa fiind câștigată cu scorul de 2-1 de TNL Pitești, organizație ce va fi gazda celei de-a treia ediții a cupei „TNL Respiră Liber”.

Finala mică a avut ca protagoniste echipele organizațiilor din Lerești și Rucăr, aceasta din urma impunându-se cu scorul de 3-1, ocupând astfel locul III.

PNL Argeș a fost reprezentată la cel mai înalt nivel de o delegație numeroasă printre care: Ion Popa, președintele organizației județene, Călin Andrei, primarul municipiului Câmpulung, consilierul județean Constantin Polexe, primarul orașului Ștefănești Dorin Bărbuceanu, secretarul organizației județene, Catrina Constantin, Gheorghe Banzea, fostul director al Finanțelor Publice Argeș.

Cupele au fost decernate echipelor Pitești, Ștefănești și Rucăr de Popa Nica, Dorin Bărbuceanu și președintele organizației de tineret, Lucian Ionescu, care a declarat:

„Vreau să felicit echipele participante pentru modul cursiv în care s-a desfășurat această competiție datorită fair-play-ului de care au dat dovadă. Suntem la finalul celei de-a doua ediții a cupei  de fotbal „TNL Respiră Liber” și sunt foarte bucuros că, de la o ediție la alta, interesul pentru această competiție este din ce în ce mai mare. Suntem tineri și trebuie să demonstrăm că, pe lângă activitatea politică, suntem preocupați și de lucruri precum combaterea sedentarismului și promovarea sportului și a nevoii de mișcare în rândul tinerilor”.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00