Home Pamflet Dan Diaconescu, un adevărat guru pentru piteșteni!

Dan Diaconescu, un adevărat guru pentru piteșteni!

de Argeseanul
61 vizualizări

Dan Diaconescu, patronul de la OTV, a venit sâmbătă la Pitești, unde a inaugurat sediul de pe Frații Golești al Partidului Poporului. Deși a întârziat aproape două ore, mulțimea isterizată nu și-a pierdut răbdarea așteptându-l cu multă… căldură, deși afară temperaturile au fost cam scăzute. Senzațional… acesta chiar a ajuns și a tăiat, în direct și în reluare pentru fotografi, panglica alături de Simona Man, președinta PP la nivel național și Sanda Fulga, președinta din Argeș. După ce a salutat pe toată lumea, acesta a stat de vorbă cu membrii județeni ai partidului său, nu înainte de a scoate presa afară. O singură problemă la sediu: lipsa curentului electric,  iar becurile nu s-au aprins!  Aaa, și încă ceva… imobilul în care se află PP Argeș are datorii de aproximativ 6000 lei la întreținere, asta după ce vreo 10000 de lei au fost achitaţi în prealabil. De remarcat a fost şi prezenţa fostului preşedinte al PRM Argeş, Marian Fulga, în dublă calitate: de soţ al liderei PP Argeş şi de posibil transfug către formaţiunea lui Diaconescu, în următoarele luni.

„Lăsați poporul să intre!”

Baie de mulțime

Dan Diaconescu a venit și la Muzeul Județean, unde, pe lângă reptilele aflate la expoziție, îl asteptau peste 300 de oameni. De aici să te ții! Toți buluc să-l atingă, să-l vadă! Nici Mesia, dacă s-ar fi coborât pe Pământ, n-ar fi fost adulat astfel! Amfiteatrul de 180 de locuri a fost neîncăpător, mulți rămânând pe dinafară. „De ce lasati poporul să stea afară? De ce nu îi dați drumul înăuntru? Și noi suntem din popor! Vrem să-l vedem pe dl. Dan. Stăm în picioare numai să-l auzim și să-l vedem. Rugați-l vă rugăm să ne dea voie. Avem adeziuni dar nu ni le recunosc! Diaconescu președinte!”, se auzeau strigătele disperate ale mulțimii blocate în ușă de oamenii de la pază.

Lăsați poporul să intre!

Domnul Dan a primit din partea soților Sanda și Marian Fulga, lideri ai Partidului Poporului, un superb cadou: o cravată violetă pe care acesta a purtat-o și la emisiunea de aseară.  A avut nevoie însă de ajutorul unui om simplu din poporul căruia vrea să-i devină președinte pentru a și-o pune la gât. Nici doamna Man nu a fost uitată: aceasta și-a adăugat la colecție un minunat ceas în culorile F.C. Argeș. Au urmat discursuri pline de patimă și pizmă ale liderilor de organizații contra actualilor, ce vor deveni foști!,  doar prin venirea la putere a Poporului, prin Dan Diaconescu.

Viitorul președinte a vorbit concis, simplu și direct ca un veritabil jurnalist. Rezumăm ideeile:

Cravata, Domnul Dan și omul din popor

1. destul au tâlhărit ei țara… adică ăștia care sunt acum, să lase poporul să o aducă pe drumul cel bun;

2. de ce să trăiască ei foarte bine și 7 milioane să fie săraci lipiți?;

3. mai bine 1.000 la pușcărie și cu averile confiscate decât un întreg popor care s-o ducă prost;

4. nu ar fi candidat, dar prin arestarea sa a fost provocat;

5. China este un partener cu care se va colabora pentru construcția de autostrăzi, aeroporturi și porturi și pentru împrumuturi cu dobânzi mai mici decât cele ale FMI;

6. fiecare român va primi 20 mii euro pentru a-și deschide o afacere;

7. se va înființa o companie de administrare a averilor statului și doar în prima lună fiecare cetățean va primi aproape 10 euro doar pentru că s-a născut în România – în Norvegia suma fost 360 euro luna trecută;

8. se vor readuce jurații în sălile de judecată pentru o Justiție mai… curată;

9. pensionarilor li se va reda demnitatea;

10. agricultura va salva România;

11. dacă nu se țin de promisiuni după un an vor pleca de la… guvernare.

Doamna Man și domnul Dan

Aplauze frenetice, isterie și Tatăl Nostru

Discursul populist i-a adus aplauze bine-meritate; iar ca totul să fie în regulă, cu lacrimi în ochi, o cetățeancă româncă ce locuiește în străinătate, al cărei soț plângea și el acasă de bucurie pentru că ea se afla acolo, a binecuvântat sala și pe viitorul președinte rostind cu pioșenie Tatăl Nostru.

Pe drumul spre casă, vorbind la telefon, o doamnă în vârstă m-a auzit rostind numele lui Dan Diaconescu. „Vai mamă a fost aici domnu Dan? De ce n-am știut și eu maică că tare rău îmi pare că n-am venit să-l văd. El poate va face bine țării ăsteia pe care toți au furat-o. Numai el ne poate ajuta”, a spus aceasta cu o tristețe profundă și mai mai să izbucnească în plâns.

Epilog… ?

Poporul acesta nu mai este al nimănui, și-a pierdut valorile, și-a pierdut demnitatea, și-a pierdut echilibrul. Dan Diaconescu a devenit, iată, pentru românii de rând un nou Mesia, așa cum mulți l-au văzut pe Traian Băsescu, Emil Constantinescu, Ion Iliescu, toți cei care au venit la putere după Revoluția furată din 1989. Ce-i drept,  discursul lui domnu’ Dan a fost pe sufletul celor prezenți, a fost la obiect și a pus degetul pe rană. Suntem un popor fomist și mulți și i-ar vinde pe cei dragi pentru un colț de pâine. Am râs dar nu a fost râsul meu, pentru că țara aceasta este bolnavă iar… doctorii capabili să o salveze de la moartea clinică sunt tot mai puțini și tot mai neputincioși.

Fototext: Adrian Dragomir

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00