„Cât să mai suportăm trădarea ? Cât să mai suportăm trădătorii?
Eu fac parte din generația născută în ’90, perioadă imediată căderii comunismului, o perioadă de tranziție între Comunismul Ceaușist și această actuală Democrație. Mulți spun că, în perioada ’90 -2000 România a avut un declin major, fiind interpretată în mod greșit noțiunea de Democrație.
Democrația a reprezentat pentru cetățeni doar o libertate neexistentă în perioada de dinainte de ’90, însă pentru cei care au ajuns la conducerea statului a fost un prilej sigur de îmbogățire rapidă prin vânzarea a tot ceea ce a existat bun în România.
Județul nostru, Argeș, nu a rămas neatins de speculanții ajunși la putere, ci a fost distrus bucățică cu bucățică, ivindu-se tot felul de primari care nu au dezvoltat comunitățile pe care le-au condus, ba mai mult au făcut din Instituția Primăriei o „proprietate personală” și au lăsat-o „moștenire” urmașilor după bunul plac, iar președinții Consiliului Județean – doar au ajutat ca aceste lucruri să se întâmple, fiind cu toții implicați în distrugerea județului nostru.
Mai cunoașteți RAFINĂRIA ARPECHIM PITEȘTI? – Rafinăria de petrol din Pitești ce furniza 60% din bitumul rutier folosit în asfaltări în România, iar în mai 2006, a inaugurat o instalație care permitea obținerea de carburanți cu un conținut redus de sulf, cu costuri mai mici și în concordanță cu standardele europene, retehnologizare care reduce semnificativ nivelul noxelor.
Începând din 2003 a produs motorină după standardul de calitate Euro 4, iar din 2004 – Euro 5. Prim-ministrul actual nici măcar nu știe că și astăzi România produce motorină, însă nici măcar la jumătatea nivelului anilor 2003 – 2010.
În decembrie 2009, Petrom a vândut Arpechim Pitești combinatului chimic Oltchim, pentru suma de 13 milioane de euro.
Știți câți angajați avea această rafinărie? Înainte de Revoluția din ’89 aceasta avea peste 7.000 de angajați, urmând ca aceștia să fie disponibilizați încetul cu încetul, iar în anul 2007 să se ajungă doar la puțin peste 2.000 de angajați, coborând până la 700 de angajați în anul 2011.
Ce impact au avut aceste disponibilizări la nivelul județului nostru? Dar la nivel național?
Vă spun eu! Impactul a fost masiv, argeșenii suferind foarte mult din cauza acestui lucru, majoritatea fiind în imposibilitate de a se mai angaja, iar ceilalți plecând în alte țări în căutarea unui loc de muncă, lăsând astfel copiii fără unul dintre părinți sau poate chiar fără ambii părți, copilașii fiind astfel crescuți de bunici, iar toate acestea se întâmplă chiar și astăzi!
”S-a lucrat” foarte mult și la vânzarea pădurilor, născându-se tot felul de „castori” ai pădurilor, iar munții noștri ajungând să rămână fără vegetația necesară faunei. Astfel, animalele sălbatice chiar și astăzi fiind în căutare de un nou habitat, însă fără succes!
Dragi argeșeni, îi mai lăsăm pe toți să ne mintă și să ne prostească pe față? Le mai oferim posibilitatea de a mai face ce vor ei cu Argeșul și cu argeșenii? Mai continuăm să le credem minciunile și/sau să ne „cumpere” votul prin promisiuni deșarte? Sau punem punct acestor 33 de ani și o luăm de la capăt ?!
EU nu mai vreau trădători în județul meu! Nu mai vreau trădători în țara mea!
EU am decis să mă implic! Am decis că este timpul să lupt pentru un viitor mai bun al județului nostru, pentru noi, pentru copiii noștri și mai ales pentru părinții și bunicii noștri!
TU? Ce mai aștepți? Nu-ți dorești un viitor mai bun? Îți place cum trăiesc părinții și bunicii tăi? Crezi că copilul tău va avea un viitor bun în acest județ și această țară?
Reține că fără să te implici, lucurile nu se vor schimba în bine!
Este timpul să iei atitudine, să nu te mai lași păcălit de falșii patrioți și să le demonstrezi generațiilor viitoare că încă mai sunt speranțe ca România să fie locul în care, românul să trăiască decent și să fie mândru de țara sa!
NU UITA că fără tine România nu ar exista, iar TU ești cel care vei crea un drum generațiilor viitoare! DOAR de tine depinde cum va fi viitorul tău!
EU sunt alături de tine, TU ești alături de mine?”, transmite într-un comunicat Daniel Manole, președinte APP Argeș.