Domnule președinte, doamnă prim-ministru, stimați colegi,

Poate nu întâmplător, astăzi, cu ocazia prezentării priorităților României la Președinția Consiliului Uniunii Europene, România sărbătorește două aniversări importante: 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, poetul nostru național, tradus în peste 60 de limbi, și Ziua Culturii Naționale.

Pentru noi, românii, ceea ce se întâmplă astăzi, acum, în Parlamentul European, când România, prin vocea premierului Viorica Dăncilă, își prezintă viziunea sa pentru mandatul Președinției UE, reprezintă un al treilea moment de sărbătoare, o sărbătoare care ne face să ne simțim cu adevărat europeni, fii și fiice ale marii familii a popoarelor membre ale Uniunii.

Profit de prilej pentru a ura mult succes premierului Viorica Dăncilă și vă îndemn pe toți să aveți încredere în capacitatea și viziunea României în decursul acestui mandat.

Este o onoare pentru mine să lucrez la dosarele ce vor fi coordonate de Preșidinția țării mele. În calitate de vicepreședinte al Comisiei de agricultură din Parlamentul European, știu că una dintre prioritățile Europei este Politica Agricolă Comună.

Succes, doamnă premier! Succes, România!

Vă mulțumesc!În link-ul de mai jos veți regăsi înregistrarea video cu declarația politică a doamnei europarlamentar din plenul Parlamentului European de la Strasbourg. 


Facebook Comments
Articolul precedentPNL Pitești vine cu oameni determinați către schimbări în mai bine!!!
Articolul următorFAZA ZILEI-C.N.A.SAURUS
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here