Mihai Popescu, Silviu Corodi și Sorin Căprărescu

Ca urmare a unui sezon slab și a ultimei înfrângeri pe tern propriu, în confruntarea cu Steaua București (85-90), membrii conducerii admistrative a BCMU FC Argeș au demisionat. Echipa se află în prezent pe ultimul loc al grupei A a Ligii Naționale de Baschet Masculin, fără a mai avea șanse să evolueze în Top 6.

Redăm în cele ce urmează comunicatul de presă emis de BCMU FC Argeș:

COMUNICAT DE PRESĂ

Sorin Căprărescu, noul team-manager al BCM U FC Argeș Pitești

Deși Consiliul Local al Municipiului Pitești, Primăria Municipiului Pitești, cât și Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș, condus de domnul Cristian Gentea, au asigurat bugetul și condițiile necesare realizării performanței sportive, echipa de baschet a înregistrat, până în acest momente, rezultate total nesatisfăcătoare. La finalul ultimului meci disputat, respectiv cel de duminică (05.01), cu Steaua București, de pe teren propriu, președintele Consiliului de Administrație, domnul Cristian Gentea, a solicitat demisia întregului staff administrativ al secției de baschet. Drept urmare, Silviu Corodi, directorul tehnic al echipei, Mihai Popescu, team-managerul formației, dar și Sorin Căprărescu, și-au înaintat demisiile pe data de 6 ianuarie. Întrunit în ședința din 7 ianuarie, Consiliul de Administrație al clubului FC Argeș a luat act de demisiile celor trei oficiali și a decis ca Sorin Căprărescu să își continue activitatea, până la încheierea sezonului competițional 2019/20, în funcția de team-manager. Acesta va prezenta, în zilele următoare, o strategie pentru îmbunătățirea rezultatelor echipei. Menționăm că staff-ul tehnic, compus din Hristu Șapera și Theodosios Paralikas, beneficiază în continuare de toată susținerea și încrederea noastră.

PS: Diseară, la finalul meciului cu SCM Timișoara, Sorin Căprărescu va acorda primele declarații în calitate de team-manager al echipei.

#ForzaViola

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here