Timp de aproape doi ani, românii vor fi din nou mințiți cu tot felul de promisiuni care mai de care mai aberante, de la construirea a mii de kilometri de autostradă, până la pensii și salarii ca-n Elveția. Din această lună și până la sfârșitul lui 20-20, vom avea nu mai puțin de 4 campanii electorale. Tot în această perioadă, asistăm la înscrieri în partide ale unor oameni cunoscuți din societatea civilă, la transferuri de la un partid la altul și tot așa… Cum noi am fost pe la sute de conferințe de presă, am reușit să decodificăm limbajul de lemn al unor politicieni. Iată, mai jos, câteva traduceri:

Am ales echipa puternică a PSD  deoarece așa îmi pot realiza proiectele. Consider că pot realiza multe pentru comunitate=Singura șansă pentru a deveni primar într-o comună condusă de PNL, de exemplu, a fost să vin la ăștia. În plus, banii de la CJ și, pe timpul guvernării, de la ministere, tot ei îi controlează.

Am părăsit PNL și m-am alăturat PSD deoarece de la dumnealor am văzut o mai mare deschidere=Îmi vor da și mie o ciozvârtă, bani să fac un podeț peste un pârâu, bașca îmi mai asigur un mandat-două!

Am ales să plec din PSD și să mă alătur echipei domnului Ponta, deoarece conducerea lui Liviu Dragnea nu mai are de a face cu adevărata social-democrație=În ultima vreme, colegii din PSD mi-au cam dat cei îi dau ăia de la #rezist lui Dragnea, așa că singura șansă de a mai prinde o ciozvârtă e să schimb tabăra, poate de la anul o să revin pe cai mari!

Am ales să candidez ca independent, deoarece românii nu mai au încredere în partide. În plus, niciunul dintre ele nu mă reprezintă=Ăia de la PSD îi au pe ai lor, ăia de la PNL-la fel, așa că aș avea o șansă singur… Dacă intru în parlament/consiliu local/devin primar mă lipesc eu apoi, oficial sau neoficial.

Chiar dacă suntem un partid mic, avem din ce în ce mai mulți simpatizanți, vocea noastră contează!=Dacă nu ne lipim de un partid mare, să avem și noi oameni în Parlament sau în consilii locale, am f… banii degeaba! Măcar două-trei consilii de administrație să prindem și noi, foamea e mare!

Vom cumpăra trenuri de un miliard de euro, am semnat pentru autostrada Pitești-Sibiu!=Timp de trei ani, am pus România pe butuci, doar am mărit taxe și salarii la bugetari, dar sperăm să țină vrăjeala și de data asta!

Nu vom tolera ca România să fie tratată ca o colonie, ca multinaționalele să își facă de cap! PSD e singurul partid care ține cu românii!=Știm că resursele și uzinele de tot felul le-am vândut tot noi, pe vremea lui Năstase, dar la ce votanți retardați avem, ține treaba cu patriotismul.

Noi, cei de la PNL, dorim să punem capăt jafului și incompetenței PSD!=Hai, frate, mai scad ăștia de la PSD sub 35% să revenim și noi la putere? Sunt șapte de când stăm cu botul pe labe!

Trebuie să terminăm cu penalii din politica românească, la pușcărie cu infractorii!=Prinde mesajul ăsta la corporatiști, chiat că nici noi nu suntem ușa de biserică! Măcar 10% să facem, că apoi vedem noi… Poate o alianță cu PNL și ajungem la putere.

Foto: justitiarul.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here