incendiu bascovO instalaţie electrică care a funcţionat prost a declanşat, în urmă cu puţin timp, un puternic incendiu. Nefericitul  eveniment a avut loc în comuna Bascov, nu departe de sensul giratoriu, înspre Curtea de Argeş. O vilă construită pe structură de lemn a ars din temelii, cinci autospeciale ISU participând la limitarea incendiului. Nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt însemnate. Vila aparţinea omului de afaceri Carol Frezenen.

casa dornelTot în Argeş şi tot în această dimineaţă a avut loc un incendiu în urma cărora un bărbat a ars de viu. Incendiul a fost declanşat de instalaţia de la o sobă care nu fusese curăţată, într-o gospodărie din Lunca Corbului. Bărbatul mort, Constantin Dornel,  avea 59 de ani.

Facebook Comments
Articolul precedentCând te dai profesor de gramatică, rişti să o iei chiar tu în barbă!
Articolul următorFAZA ZILEI:Chilian o zice pe a 11-a!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here