La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc ediția 2019 a Concursului Național pentru Pian, „SONORIS” desfășurat la Buftea, concurs care a adus premii I dar și TROFEUL „SONORIS” mai multor elevi argeșeni coordonați de tânărul pianist și profesor ALIN COSMIN ROȘU.

Deși tânăr, Alin are deja o vastă activitate muzicală atât pe plan educațional cât și pe plan artistic, fiind unul dintre primii absolvenți de studii muzicale care a dovedit că și în Pitești se poate face învățământ cu profil vocațional de calitate.

Cu multă dăruire și răbdare, profesorul reușește să îi aducă pe elevi la cel mai înalt nivel, adăugând în portofoliu numeroase diplome pe care stă scris „PREMIUL I”, în cadrul multor festivaluri și concursuri de profil.

Anul acesta, la ediția din 2019 a Concursului Național pentru Pian, „SONORIS”, desfășurat la Buftea, a participat cu cei mai buni elevi ai săi, aceștia obținând rezultate maxime.

În rândurile de mai jos facem cunoștință și cu micii concurenți premianți.

🥇Premiul I si TROFEUL Sonoris -Dinca Elena Cătălina. Din anul 2018 și până în prezent, eleva a obținut nu mai puțin de 7 premii I, trei dintre acestea fiind chiar trofeul festivalului.

🥇Premiul I si TROFEUL Sonoris – Iconaru Alin. Acesta deși studiază pianul de doar 2 ani, în toată această perioadă a reușit să obțină numai premiul I.

🥇Premiul I si TROFEUL Sonoris – Botoghina Bianca

🥇Premiul I si TROFEUL Sonoris –
Dobrescu Matei
.

Deși are doar 7 ani, Matei este extrem de ambițios, reușita lui până în acest moment fiind de 4 premii I.

Printre cei prezenți la concurs au fost și doi elevi care au obținut premiile II și III:

🥇Premiul II – Nicola Matia

🥇 PREMIUL III – Pavelescu Gabriel

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here