Home Fapt divers EVZ a aflat despre prima minciună: Patronul de la Semiramis nu a fost lovit cu ranga!

EVZ a aflat despre prima minciună: Patronul de la Semiramis nu a fost lovit cu ranga!

de Dan Badea
88 vizualizări

sotii cristescu semiramis„Evenimentul zilei” a aflat ultimele informații în cazul anchetei din cazul agresiunii asupra soților Camelia și Ovidiu Cristescu care arată că au fost loviți cu un lemn și un box. Ancheta în cazul soților Cristescu, miliardarii din Pitești atacați, sâmbătă seara, în propria locuință, subiect care a suscitat atenția opiniei publice în ultimele patru zile, arată că agresorul nu a folosit, nicidecum, o rangă, așa cum s-a spus inițial. Mai mult decât atât, oficiali din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru „Evenimentul zilei”, că, față de ceea ce s-a scris în mass-media până acum, niciunul dintre cei doi copii ai familiei miliardarilor nu a fost de față în momentul agresiunii.

Tatăl a declarat că, presimțind ceva rău, a trimis copiii în altă cameră. Apoi, a fost lovit cu un box”, a precizat un om al legii. Inițial, în varianta oferită gazetarilor, „pe surse”, se spunea că cei doi soți au fost loviți cu ranga, în fața băiețelului în vârstă de șase ani.

Filmul real, refăcut de anchetatori, arată că sâmbătă seara, în jurul orei 22.30, un bărbat a lovit-o cu un lemn, chiar în creștetul capului, pe Camelia Cristescu, care se afla pe terasa vilei în care locuiește familia sa. „Cercetările au stabilit că este vorba despre un obiect contondent, material lemons, provenit din pădurea aflată în apropierea casei celor doi”, ne-a declarat Camelia Drăguț, procuror în cadrul Parchetului Argeș.

Pe baza mărturiei lui Ovidiu Cristescu – singurul martor al agresiunii – se presupune că, după ce a lovit-o pe femeie, agresorul a urcat la etajul I al vilei celor doi soți și l-ar fi lovit cu un box pe Ovidiu Cristescu. A furat o sumă de bani , însă, doar de la parter, deși existau bunuri de preț și la etaj. Leziunile suferite de bărbat sunt superficiale.

Citiţi continuarea articolului AICI!

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00