Prima declaratie a fostului antrenor al lui Dinamo, dupa ce Mircea Rednic a acuzat transferurile slabe si pregatirea defectuoasa pentru rezultatele slabe din Liga 1 si eliminarea rusinoasa din Cupa Romaniei.

Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo pe 15 octombrie, reusind doar doua rezultate de egalitate in Liga 1 (Dunarea Calarasi, 1-1 / Concordia Chiajna, 0-0) si, cu el pe banca, echipa a fost eliminata inca din optimile de finala ale Cupei Romaniei de FC Csikszereda (Liga 3), dupa 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 la finalul reprizelor de prelungire si 6-5 dupa lovituri de departajare, in urma unuia dintre cele mai rusinoase meciuri din istoria clubului.

Florin Bratu (38 ani) a preluat Aerostar Bacau, echipa de Liga 2, aflata pe locul 17. „Galben-albastrii” au meci sambata, 3 noiembrie, la Timisoara, in compania lui ACS Poli. El a antrenat Dinamo in perioada februarie – septembrie 2018. Intre 23 septembrie 2018 si 13 octombrie, echipa a fost pregatita de Claudiu Niculescu (o victorie in Cupa Romaniei cu Dacia Unirea Braila, 3-1 / 0-0 cu Sepsi si 0-2 cu Botosani in Liga 1). Desi Bratu nu mai are treaba cu Dinamo de o luna si jumatate, Rednic a acuzat in dese randuri slaba calitate a lotului avut la dispozitie si pregatirea fizica presupus precara acumulata sub conducerea actualului antrenor al lui Aerostar Bacau in perioada de pauza din vara. Florin Bratu, care a fost inlocuit dupa un conflict cu jucatorul Dan Nistor, a lasat Dinamo pe locul 10 in campionat, la 6 puncte de CFR Cluj, liderul din acel moment. Acum Dinamo este pe locul 12 in Liga 1, loc ce duce la barajul de mentinere in primul esalon, la 13 puncte de CFR Cluj, liderul clasamentului.

 

Sursa: https://www.sport.ro/liga-1/exclusiv-florin-bratu-ii-da-replica-lui-mircea-rednic-dupa-umilinta-lui-dinamo-din-cupa-acum-e-tot-vina.html

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here