În ultimele două zile,  presa a relatat despre un incident produs în sediul primăriei comunei argeșene Dârmănești. Doi membri USR au postat pe Facebook un filmuleț din care reieșea faptul că primarul localității, Emilian Ciolan, i-ar fi lovit, asta după ce a refuzat să primească de la aceștia listele de semnături din campania Fără Penali.

După cum se poate vedea, Emilian Ciolan a ieșit destul de șifonat după incidentul de ieri

Aproape toată presa a redat doar opinia celor doi membri USR, fără ca edilului să i se ceară vreo declarație. Astăzi, o echipă a Argesplus.ro a stat de vorbă cu primarul de la Dârmănești, acesta acuzând faptul că, în realitate, lucrurile nu au stat deloc așa cum declară membrii USR, edilul scoțându-și certificat medico-legal după ce ar fi fost lovit cu un telefon în ochi. Tot astăzi, liderul USR Argeș, deputatul Ionuț Moșteanu, s-a prezentat la primărie pentru a depune tabelul cu cele aproximativ 40 de semnături obținute în localitate.

De asemenea, primarul Ciolan declară că a făcut plângere penală împotriva celor doi membri USR, aceștia fiind cercetați acum pentru ultraj și vătămare corporală.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here