Se știe că Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, este unul dintre cei mai influenți oameni din PSD Argeș. Cu o activitate administrativă aproape ireproșabilă, cuvântul acestuia atârnă greu atunci când e vorba de promovarea și menținerea în funcții a unor colegi din PSD Argeș.

Surse demne de încredere ne-au anunțat că Ion Georgescu împreună cu „protejata” sa, evident din punct de vedere politic, deputatul Simona Bucura Oprescu, s-au aflat în această dimineață în biroul premierului Viorica Dăncilă care de două luni deține funcția de el lider massimo al social-democraților.

Prezența celor doi în biroul mai sus menționat nu a avut ca scop atragerea unor fonduri de miliarde pentru județul Argeș, doamne ferește de așa ceva! Georgescu s-a dus de mână cu Simona Oprescu pentru a o „unge”, cel puțin interimar, ca lider de filială în Argeș.

Din câte cunoaștem, demersurile lui Ion Georgescu, de a salva ce se mai poate salva din PSD Argeș, au câteva săptămâni.

Tot surse de-ale noastre ne-au informat că zilele lui Șerban Valeca la șefia PSD Argeș sunt numărate.

În cazul în care Ion Georgescu va avea succes, pe lângă faptul că preferata sa va fi liderul PSD Argeș, acesta are posibilitatea de a-și asigura o funcție importantă la Consiliul Județean Argeș, începând cu 2020.

O a doua persoană care ar dori șefia PSD Argeș este Ion Mânzână. Din păcate, pentru el, dacă actul de culise regizat la Mioveni va avea succes, acesta riscă să piardă și funcția pe care o are la momentul actual.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here