Home Social Familia „Comesad”, cea mai bună la tenis

Familia „Comesad”, cea mai bună la tenis

de Dan Badea
35 vizualizări

Prima ediţie a Cupei FAMILIA la tenis de câmp, turneu organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, în colaborare cu firmele Comesad RO şi Bijuteria Teilor, a fost un real succes. La deschiderea turneului au fost prezenţe aproape 200 de persoane.

Turneul a fost unul de dublu, echipele fiind obligatoriu formate dintr-un membru sau colaborator AOA Argeş şi o rudă de gradul I, respectiv frate, soţie, fiu, fiică. Parteneriatele din business au fost transformate pentru câteva zile în competiţii pe terenul de  sport, pe lista competitorilor înscriindu-se nume grele din mediul de afaceri argeşean.

Clasamentul final al turneului a fost următorul: locul IV a fost ocupat de Cristi Prodănel şi fiul său, Ionuţ, pe locul III s-au clasat Victor Jigman şi fiul său, Alexandru, locul II este deţinut de Vali Vişoiu şi fiul său, Robert, iar ocupanţii locului I şi campionii turneului sunt Sorin Dumitru şi fiul său, Vlad. Toţi cei mentionaţi mai sus au primit diplome, trofee şi câte o bijuterie din aur oferită de sponsorul oficial al turneului, Bijuteria Teilor. Având în vedere succesul de care s-a bucurat acest concept de turneu de tenis, AOA Argeş îşi propune transformarea lui într-un eveniment de tradiţie, existând posibilitatea ca cea de a doua ediţie să fie organizată chiar în toamna acestui an.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00