FAPTUL DIVERS

BUGET DE AUSTERITATE-AMENDAMENTE DE PROSPERITATE

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu anunţă că social-democraţii vor depune amendamente la Legea bugetului de stat pe mai multe domenii, de la sănătate la educaţie, de la agricultură la protecţia mediului şi la domeniul social. Grindeanu anunţă că, printre altele, social-democraţii vor propune alocarea de fonduri pentru centrele medicale locale pe care partidul le-a promis în campania electorală, majorarea sumei alocate cultelor dar şi acordarea unei sume de bani la naşterea fiecărui copil, în total fiind vorba de „câteva mii” de amendamente.Citu o sa joace la pacanele si o sa faca rost de bani.

CINE-I BUN AVIATOR ZBOARA SI FARA MOTOR!

Un avion care a decolat, sâmbătă după-amiază, de pe aeroportul olandez Maastricht Aachen, a pierdut părţi dintr-un motor după o explozie care a avut loc după decolare, relatează La Libre.Ce mare scxofala?Daca-si continua zborul si fara aripi poate ne-ar fi impresonat

UN SOFER PERSEVERENT

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Galaţi, a fost depistat de jandarmi în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a mai fost surprins de jandarmi conducând fără permis, în urmă cu şase luni.Probabil ca inca n-avea suficienti bani sa dea spaga pentru un permis…

VIOLENTA TAIE IN CARNE VIE!

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, anunţă desfiinţarea Companiei Municipale Turistică, urmată de desfiinţarea altor 19 companii municipale care funcţionează la nivelul Primăriei Generale. Alexandru afirmă că vor fi păstrate doar patru dintre companiile existente în prezent la nivelul administraţiei general, respectiv: Servicii Transport Bucureşti (STB), Trustul Clădiri Metropolitane, Energetica Servicii şi Termoenergetica, despre care preşedintele PNL Bucureşti afirmă că au fost înfiinţate legal.Promite ca va continua sa taie pana nu vor ramane decat companiile agreate de catre PNL.

CINE MASIV NU TESTEAZA / ARAFAT IL PREMIAZA!

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, cere autorităţilor reanalizarea modului în care se impun restricţiile pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, astfel încât să fie luat în calcul şi numărul de teste efectuate. În opinia sa, o soluţie ar fi ca în localităţile în care se realizează un număr mare de teste, scenariul roşu să fie impus de la incidenţa de 5 la mie, nu de la 3 la mie, cât este în prezent.Asta va eradica pandemia:NU TESTEZI, N-AI IMBOLNAVIRI!

VINOVATUL FARA VINA

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat că nu există niciun motiv să se suspende din funcţie, după ce DNA declanşat urmărirea penală în cazul său, precizând că, dacă va fi trimis în judecată, îşi va proba nevinovăţia în faţa instanţei.De ce sa faci un pas inapoi, cand inapoi e prapastia?

IN PNL E FOAME DE BANI

Liberalul Theodor Stolojan susţine că în România cheltuielile cu salariile din sistemul bugetar şi cu asistenţa socială sunt mari în raport cu veniturile colectate din impozite şi taxe. Potrivit News.ro, el afirmă că guvernanţii „vor trebui să se gândească în viitor” la majorări de taxe şi impozite sau la introducerea unei forme de coplată pentru unele servicii sociale şi culturale.Adevarul e ca Statului ii vine greu sa plateasca pensii exorbitate ca a lui DRAGA STOLO, daca nu jupoaie pielea dupa fraierii care muncesc cinstit.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.