Scandal de proporții în localitatea argeșeană Cepari, după ce un bărbat care fusese internat în spital a plecat acasă cu acordul medicilor și ulterior a fost găsit mort.

Potrivit informațiilor, omul fusese dus la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș după ce acuzase stări de rău.

Bărbatul avea 63 de ani și a fost găsit, sâmbăta aceasta, mort în drum. Se pare că, familia sa știa că omul este internat în spital. Nici nu bănuiau, oamenii,că de fapt bărbatul plecase de acolo.

Dar să vedem, întâi, care a fost situația și cum a început totul.

Se pare că, în seara de vineri, victima a băut destul de mult și a iscat un scandal. Apropiații săi, nu au chemat Poliția ci Ambulanța, solicitând transportarea acestuia la spitalul cel mai apropiat.

Ajuns la UPU și supus analizelor, i s-a pus diagnosticul de etilism acut, după care i s-a dat voie să plece acasă, nu înainte de a i se sugera un tratament perfuzabil. Deoarece nu a venit însoțit și de polițiști, în ambulanță, așa cum prevede legea, bărbatul nu a putut fi internat fără consimțământul propriu.

Nimic suspect până în dimineața zilei de sâmbătă, când, bărbatul a fost găsit mort în drum, având corpul parțial dezgolit în pofida temperaturilor scăzute.

Apropiații săi au aflat de la oamenii legii că omuol este mort. Oamenii sunt revoltați pe faptul că omul nu a fost internat și se întreabă și de ce acesta era pe jumătate dezgolit. Corpul neînsuflețit a fost transportat la morgă unde i s-a efectuat necropsia. În urma acesteia s-a stabilit că omul a decedat din cauza hipotermiei.

În această dimineață Poliția a început desfășurarea unei anchete pentru a vedea în ce împrejurări victima a plecat din spital dar și cum a decedat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here