Germania- Oamenii au ieșit în stradă cu miile la Berlin, iar poliția a folosit hidranți pentru a-i îndepărta

Mii de persoane au ieșit în stradă la Berlin, pentru a protesta împotriva măsurilor anti-coronavirus luate de guvern. În cartierul Mitte și în zona Poarta Branderburg, s-au adunat între 5000 și 10000 de oameni, potrivit forțelor de ordine. Aproximativ o mie protestatari au trecut peste podul Marschallbruecke. Foarte mulți dintre cei prezenți nu au purtat mască, iar poliția a îndemnat să se respecte distanțarea fizică. Forțele de ordine au folosit hidranți, pentru a-i îndepărtă pe manifestanți.

„Manifestarea libertății de gândire este o mare valoare în constituția noastră, iar criticile măsurilor și dezbaterea publică a acestora trebuie să fie posibilă, dar trebuie respectate măsurile de igienă împotriva COVID, a spus purtătorul de al guvernului german,  Ulrike Demmer.

Sursa: il messaggero.it

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 2 Average: 4.5]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.