Mai știe cineva, ceva, de Iani Popa, fostul lider al PNL Argeș și actual senator al formațiunii? A mai făcut vreo opoziție vreunui demers al coaliției PSD-ALDE, a mai venit cu vreo inițiativă legislativă importantă? Din câte știm noi, nu!

Când pisica nu-i acasă, joacă șoarecele pe masă! spune o veche vorbă românească! Când delegația Argeșului a Partidului Național Liberal se afla pe la Cluj, la un eveniment politic, Iani Popa s-a gândit să-și înscrie nașul și vecinul, pe fostul colonel și comandant al fostei unități Doi ș-un Sfert Argeș, George Păltineanu, în PNL, la organizația Ștefănești. Lăsăm la o parte faptul că forumurile superioare ale PNL Argeș habar nu aveau de această mutare, care, în opinia unor lideri liberali locali, ar avea rolul de a destabiliza organizația, însă domnul colonel Păltineanu s-a apucat, aproape instant, să îi jignească tocmai pe aceia din conducerea partidului.

Seara asta, am primit un print-screen al unui comentariu șters ulterior de către Păltineanu! Ce ne-a amuzat a fost, în primul rând, poza de profil, celebrul flower-power al generației 60-70, care numai de a face cu Miliția și cu Securitatea nu a avut! Ca un element de background, George Păltineanu este fiul unui fost colonel de Miliție și un apropiat al generalului de Securitate de tristă amintire, Nicolae Pleșiță!

Iată cum, fără să își dea seama, liberalii argeșeni se aleseră cu mortu-n casă băgat direct! Bine, din câte am înțeles, situația nu va rămâne fără urmări! Pe lângă cei doi, ar mai putea fi mazilit un alt lider al PNL, pentru colaborare cu socialiștii. Până atunci, iată comentariul lui Păltineanu, care își înjura chiar șeful partidului în care s-a înscris:

 

Facebook Comments
Articolul precedentDezvoltatorul imobiliar Maia, în continuă expansiune!
Articolul următorNu își mai pot verifica rovinietele
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here