Ieri, s-a dat startul ediției 2017 a Toamnei Piteștene, eveniment care se desfășoară în Piața Vasile Milea, până pe data de 15 octombrie! Câteva sute de comercianți și-au etalat produsele în fața sutelor de vizitatori, dar și a reprezentanților autorităților locale și județene. Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Roșu Mareș, a fost și el prezent la  deschiderea evenimentului.

,,După data de 15 octombrie, mulți dintre acești comercianți vor fi prezenți la piața Bowling, special amenajată pentru producătorii locali. Acest eveniment, devenit unul de tradiție pentru Pitești, arată faptul că Argeșul reprezintă o zonă puternică din punct de vedere al producției de legume și fructe” a declarat primarul municipiului, Cornel Ionică (foto).

Ca prețuri, am remarcat că un kilogram de pere costă între 4 și 8 lei, în funcție de soi și de calitate, un kilogram de mere-4-6 lei, un litru de must-10 lei, iar un kilogram de cartofi-1.2 lei. Produsele lactate și cele din carne au prețuri, considerăm noi, prohibitive, chiar dacă sunt eco.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here