bty
bty

În data de 19.06.2017, Instituția Prefectului –Județul Argeș a găzduit o întâlnire a secretarului de stat în Ministerul Energiei,  Iulian Robert Tudorache, coordonator al sectorului de petrol și gaze naturale din cadrul ministerului, cu primari din comunele membre  ale Filialei Județene Argeș a Asociației Comunelor din România.

În cadrul întâlnirii coordonate de prefectul Emilian Dragnea,  primarii au ridicat probleme referitoare la introducerea de gaze în localități și la extinderea celor deja existente. Edili au solicitat soluții pentru a nu mai exista întreruperi frecvente a energiei electrice și pentru asigurarea unei tensiuni normale în rețea.

De asemenea, în cadrul unităților administrativ teritoriale ce dețin parcuri cu panouri fotovoltaice, se dorește compensarea energiei electrice produsă.

Toate aceste probleme au fost preluate de domnul secretar de stat Robert Tudorache, care i-a asigurat pe primari de implicare promptă în rezolvarea acestor sesizări și a declarat că se lucrează la modificarea legislației în domeniu pentru a clarifica procedurile de lucru.

Facebook Comments
Articolul precedentÎn premieră, compozitorul îşi interpretează opera
Articolul următorAu început examenele ,,de capacitate”!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here