Home Fapt divers Intervenții ISU în mai multe localități argeșene

Intervenții ISU în mai multe localități argeșene

de Argeseanul
45 vizualizări

Precipitațiile căzute zilele trecute în cantități destul de mari au dat din nou bătăi de cap atât localnicilor cât și autorităților, mai multe echipaje ISU Argeș fiind solicitate pentru salvarea cetățenilor și a bunurilor acestora.

Potrivit informațiilor, în cel puțin 10 localitîți din județ a fost necesară intervenția pompierilor. localitățile cele mai afectate de furia dezlănțuită a apelor sunt Vedea și Rociu. Pentru intervenția de la Vedea au fost necesare 3 autocamioane, o autospecială și 4 motopompe pentru evacuarea apei din peste 20 de curți și din dispensar, iar la Rociu intervenția s-a efectuat în urma inundării a patru case și a mai multor curți.

Nici zonele urbane nu au scăpat de neplăcerile cauzate de volumul mare de precipitații, orașul argeșean Costești fiind și el afectat.

Pe durata desfășurării acțiunilor de evacuare, mai mult de 50 de pompieri au fost trimiși în localitățile argeșene. La partea de echipament necesar intervențiilor au fost folosite 3 autocamioane, 11 mașini autospeciale și 16 motopompe, acestea din urmă servind la scoaterea apei din mai mult de 90 de curți și case din localitățile menționate.

 

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00