Home Politic Ion Neguș face curățenie în politica argeșeană

Ion Neguș face curățenie în politica argeșeană

de Argeseanul
37 vizualizări

Ion Anuțoiu și Ion Neguș

Preşedintele filialei Argeş a Partidului Ecologist Român, Ion Neguş, a atins în cadrul conferinţei de ieri mai multe subiecte din politica judeţeană. Printre altele acesta a spus că modul cum s-a gestionat „cazul Nicolescu” în cadrul PDL, la nivel local, nu a fost unul dintre cele mai fericite. Mai mult, acesta spune că Mircea Andrei nu şi-a ales cei mai buni oameni care să-l sfătuiască. „Chiar dacă am o anumită simpatie faţă de senatorul de Dâmboviţa, îi atrag atenţia că a greşit în ultima perioadă. Nu are consilieri buni. Putea declara în media că îi pare rău că un om este arestat. A gândit ca un procuror şi nu ca un politician. Domnul Mircea Andrei are în jurul său aceeaşi oameni care l-au terminat pe Boureanu în Argeş”, a punctat acesta.

Neguş a mai declarat că după ce filiala judeţeană a PER se va consolida, va ceda armele colegilor mai tineri. „Mă voi retrage în linia a doua, am pensie bună, energie ca de obicei. Mă voi ocupa de arhive, de organizare”, a spus Neguş.

Ecologiştii au structuri în toate oraşele judeţului, dar şi în 16 comune, iar numărul de membrii creşte în fiecare zi, numai în zona de nord fiind cel puțin de 200. De altfel, Neguș a spus că sunt trei sondaje de opinie care îi situează pe ecologiţti undeva între 1 şi 1,4% în preferinţele electorale. Ion Anuţoiu, preşedintele PER Braşov şi omul care se ocupă şi de organizarea filialelor din Argeş, a fost şi el prezent şi a criticat modul în care Justiţia argeşeană s-a ocupat de arestarea lui Constantin Nicolescu. Mai mult, acesta a precizat că mai există un sondaj care cotează PER cu 2%.

PER vrea să lanseze pe viitor două campanii la nivel naţional, una prin care să se atragă atenţia că partidele politice nu trebuie să mai fie finaţate din bugetul de stat , iar „SOS România sufocată!” care să îi facă pe guvernaţi să înţeleagă necesitatea creării de infrastructură pentru atragerea investitorilor. Până una alta, Neguș spune că s-a dat startul unei inițiative, credem noi de bun-simț, prin care fiecare politician să ajute oamenii amărâți „Un politician, o familie sau un copil”,  lucru pe care ecologiștii argeșeni l-au pus în practică în comuna Bogați. Aici au dăruit alimente unei femei în vârstă, iar mai apoi îi vor ajuta cele două nepoate, aflate exclusiv în grija ei, să trăiască o viață normală.

Fototext: Adrian DRAGOMIR

Facebook Comentarii

2 comentarii

Cristina 5 februarie 2011 - 10:46

daca faceti ceva, aruncatii la gunoi pe nenorocitii astia de PDL -isti!!!

Răspunde

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00